YOGA BASIC

YOGA BASIC – Introduktion till yoga.

Vi välkomnar till en generös introduktion till yogans underbara värld. Den här kursen är perfekt för dig som är helt ny för yoga, men likväl för dig som yogat ett tag men känner att du vill få ihop helheten med yogans historia, filosofi, andningen och de fysiska positionerna. I den här kursen lär vi oss hur yogan är hjälpsam i vårt vardagliga liv. ​

Vi välkomnar dig till en generös och grundläggande introduktion till yogan - YOGA BASIC. Under 6 tillfällen träffas vi för att fördjupa oss inom yoga, både utifrån ett filosofiskt och anatomiskt perspektiv. Kursen är utmärkt för dig som är ny för yoga, men även för dig som yogat ett tag men vill ha en ökad förståelse för den yogiska praktiken. Kanske har du hört talas om olika begrepp men inte fått ihop helheten?

I den här kursen samlas vi under 6 torsdagkvällar för att lära oss mer om: 

  • Yogahistoria

  • Grundläggande yogafilosofi

  • Vad är Prana?

  • Vad är Ujjayi and Pranayama?

  • Enkel introduktion till Chakra systemet

  • Genomgång av solhälsningar och grundläggande yogapositioner

Varje klass innehåller ca 30 min teori och 60 min fysisk praktik​.
Efter kursen är du absolut redo att gå på flera av de öppna klasser på Little Peace, eller varför inte gå kursen samtidigt som du börjar ta dig an klasser i det ordinarie schemat? Kursen kan självklart också tas av dig som redan börjat yoga, men vill ha en mer solid grund att stå på. 


Lärare på kursen är Victoria Winderud, utbildad socionom och lärare på Little Peace med flera års erfarenhet av att guida yoga och utbilda yogalärare.

 

LÄRARE: VICTORIA WINDERUD

TID: TORSDAGAR 19.30–21:00 

DATUM: 7/3-18/4 (uppehåll 28/3, Skärtorsdagen)

PRIS: 2.500 SEK

PLATS: LITTLE PEACE YOGA

Bokning av kurser eller workshops är bindande, och vi har tyvärr inte möjlighet att ge dig några pengar i retur om du ångrar dig. Detta undantaget vid sjukdom som kan styrkas med läkarintyg, eller om vi har flera personer på väntelista och kan ersätta din plats med någon annan. Du kan själv överlåta platsen till någon annan som har möjlighet att nyttja den i ditt ställe.

Registreringsuppgifter

E-post
Personuppgifter

Din anmälan