Mamma + Baby Yoga

Att komma iväg på en kravlös aktivitet tillsammans med din lilla bebis kan vara ett härligt avbrott i tillvaron som småbarnsmamma. Mamma+Baby yogan syftar till att öppna upp mammakroppen, speciellt kring axlar och höft. Att hitta lyftet i bäckenbotten. Att stärka kring rygg och core, men också att mjuka upp spänningar genom att t.ex. rulla muskler och bindväv med bollar. Avslutas i shavasana, som kan göras på många olika sätt, beroende på vad din bebis tillåter. 

Ge dig själv en mysig aktivitet tillsammans med din lilla bebis. Fokus läggs på att öppna upp bröst, då amning och att bära ett barn ofta ger en framåtroterad axel och krum rugg. Vi gör mjuk yoga för att stärka bäckenbotten, rygg och mage. Din bebis är välkommen att vara med, och utrymme skapas för att stärka kontakten mellan dig och bebisen. Stor plats ges för improvisation, av förklarliga skäl. Bebisar gör ju lite som de vill.

 

LÄRARE: LINNÉA MITCHELL

TID: TORSDAGAR 10:30 - 11:30 / 13.30

DATUM: 18/1-22/2

              14/3-25/4 (uppehåll 4/4 för Påsklov)

               25/5-13/6 (uppehåll 9/5 Kristi Himmelsfärd och Nationaldagen 6/6)

KURSLÄNGD: 6 TILLFÄLLEN

PRIS: 1.750 SEK

 

Bokning av kurser eller workshops är bindande, och vi har tyvärr inte möjlighet att ge dig några pengar i retur om du ångrar dig. Detta undantaget vid sjukdom som kan styrkas med läkarintyg, eller om vi har flera personer på väntelista och kan ersätta din plats med någon annan. Du kan själv överlåta platsen till någon annan som har möjlighet att nyttja den i ditt ställe.

Medlemsregistrering

E-post
Personuppgifter

Kursanmälan